مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

گماشتن نگهبان برای عرضه«قلیان» در کافه رستوران/ واحدمربوطه پلمب شد

پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از پلمب کافه رستورانی خبر داد که بدون رعایت فاصله گذاری اجتماعی اقدام به عرضه قلیان می کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 18
کد خبر: ۷۴۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ با تلاش ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت کافه رستوران متخلفی که با گماشتن نگهبان قلابی اقدام به عرضه قلیان به مشتریان می کرد شناسایی و پلمب شد.

 

برپایه این گزارش،شامگاه بیست و هفتم دی ماه، مأموران نظارات بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران خبری مبنی بر عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، عرضه و استعمال قلیان در کافه رستورانی در حوالی خیابان نواب، دریافت کردند و برای بررسی موضوع یک تیم از ماموران این پلیس به نشانی اعلامی مراجعه کردند.

 

ماموران در لحظه ورود به پاساژ با فردی برخورد کرده که خود را از عوامل حراست پاساژ معرفی کرده و قصد گمراه کردن ماموران را داشت تا متصدی واحد صنفی بتواند درب ورودی واحد صنفی خود را بسته و از حضور ماموران جلوگیری کند که با تیز هوشی ماموران و استعلام از مدیریت پاساژ هویت وی فاش و دستگیر شد.

 

گفتنی است، طی بازدید از واحد صنفی مشخص شد متصدی کافه رستوران بدون توجه به پروتکل های بهداشتی، اقدام به عرضه قلیان در محیطی کاملا بسته نموده و سلامت جامعه و شهروندان عزیز را به مخاطره انداخته است.

 

در ادامه نتیجه بازدید انجام شده به مرجع قضائی منعکس و دستور دستگیری متصدی واحد صنفی متخلف اخذ و با دستور قضائی کافه رستوران پلمب شد.

 

گفتنی است، با پلمب کافه رستوران هر دو متهم متخلف برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر